SEYCHELLERNA

Seychellerna är ett örike som ligger i Indiska oceanen utanför Afrikas östkust och som består av 115 öra. Här hittar du en fantastisk natur, pudervita stränder och ett kristallklart vatten som sällan understiger 27 grader. Hit reser du om du vill ha avkoppling. Vi skräddarsyr din resa, gärna som en kombination av flera öar.

Huvudstaden heter Victoria och ligger på huvudön Mahe. Där bor 90 % av befolkningen. Du tar dig bäst runt i staden till fots. Mahe är den mest turistiga av öarna men i söder hittar du många orörda härliga stränder. Här finns också regnskog och höga bergstoppar. Från Mahe tar du dig smidigt ut till någon av de andra öarna. Praslin och La Digue är populära och fantastiskt fina.

På Praslin hittar du många småbyar och den vilda regnskogen som finns över hela ön. Här finns också fantastiska stränder, t ex stranden Anse Lazio på norra delen av ön, som anses vara en av världens vackraste. Här är livet betydligt lugnare än på Mahe och det tar ca 45 min med snabbfärja hit. Praslin är lämplig att ha som bas för er resa.

La Digue är kanske Seychellernas vackraste ö! Här finns stranden Anse Source d'Argent som ofta avbildas på vykort. På ön tar du dig runt med cykel, golfbil eller oxkärra!

Vi skräddarsyr ditt paket efter dina önskemål. Hör med oss.